Igre Slagalice
Druge igre
Greška u KZZ
Jedan od ponuđenih odgovora vezano za istorijske ličnosti, da ne otkrivam previše, je bio Nabukodo Nosor. To je u stvari Nabukodonosor, biblijski vavilonski car, Nabukodo zvuči kao japansko ime pa samo može da zbuni nekog igrača, kao što je i mene.
|
vojvoda021 2010-10-30 |
vojvoda021 napisa...
Jedan od ponuđenih odgovora vezano za istorijske ličnosti, da ne otkrivam previše, je bio Nabukodo Nosor. To je u stvari Nabukodonosor, biblijski vavilonski car, Nabukodo zvuči kao japansko ime pa samo može da zbuni nekog igrača, kao što je i mene.
... jos sam da nam kažete koji je datum u pitanju, i sve će biti u redu.
To je i glavni razlog što je predviđeno da se primedbe ostave posle odigrane igre, jer onda sistem sam upiše datum i možemo lako da napravimo izmenu.
|
Supervizor 2010-11-01 |
MOZDA SAM NEUPUCEN - JE LI BILO VISE OD JEDNOG BERLINSKOG KONGRESA?
|
NeparniValjak 2010-11-01 |
Supervizor napisa...
vojvoda021 napisa...
... jos sam da nam kažete koji je datum u pitanju, i sve će biti u redu.
To je i glavni razlog što je predviđeno da se primedbe ostave posle odigrane igre, jer onda sistem sam upiše datum i možemo lako da napravimo izmenu.
Trebao sam staviti primjedbu nakon odigrane igre, u pravu si. Datum je najvjerovatnije bio 29.10. ili eventualno 30. nisam siguran.
|
vojvoda021 2010-11-01 |
Igrač: NeparniValjak
Igra | Poena |
---|---|
Slagalica | 30 |
Moj broj | 30 |
Spojnice | 32 |
Skočko | 30 |
Ko zna, zna | 10 |
Asocijacije | 44 |
Ukupno | 176 |
Ko zna zna ,ko ne zna - 10 poena!
|
NeparniValjak 2010-11-18 |
Pa vidis da ne znas
|
Dvorska budala 2010-11-18 |
Bacago napisa...
Pa vidis da ne znas
...Vidim,ali naucicu ...
|
NeparniValjak 2010-11-19 |
NeparniValjak napisa...
MOZDA SAM NEUPUCEN - JE LI BILO VISE OD JEDNOG BERLINSKOG KONGRESA?
...
u Berlinu svakih 15 dana ima neki kongres...
kozmeticara, sesirdzija, ekonomista, stomatologa...
veliki grad, puno hotela, sto da ne ? :)
|
ZlatnoOko 2010-11-19 |