Igre Slagalice
Druge igre
asocijacija od 02.11.2010
Rešenje asocijacije bilo je Arnold Švarceneger.Kompjuter-nije priznao nijedno drugo rešenje,npr.švarcenejger,pa čak ni ispravno pisanje glumčeva imena-arnold schwarzenegger...što mislim-da-nije fer...
|
Al Pashino 2010-11-03 |
Ako mislis da se covek zove svajceneger ne treba ni da prizna. A uz to ja sam tu asocijaciju imao danas a ne 2.11. 2010.(mada sam odigrao svoju igru pre nego sto sam video ovaj komentar), ali ima dosta takmicara kojima tek treba da dodje ova asocijacija ( danas sutra nebitno), pa nek ti se zahvale sto si im rekao konacno resenje, dobice sigurno preko 40 poena. I posle kao nije moguce varanje za igrace na listi
|
klasicna budala 2010-11-04 |
Al Pashino napisa...
Rešenje asocijacije bilo je Arnold Švarceneger.Kompjuter-nije priznao nijedno drugo rešenje,npr.švarcenejger,pa čak ni ispravno pisanje glumčeva imena-arnold schwarzenegger...što mislim-da-nije fer...
... Sistem kaže da se sve ovo priznaje:
Arnold Švarceneger,Arnold Švarcineger,Arnold svarceneger,Arnold Svarcineger,švarceneger,švarcineger,svarceneger,svarcineger
slazem se da treba dodati i originalnu varijantu: arnold schwarzenegger.
A sad ono najbitnije: postoji opcija za ostavljanje primedbe nakon odigrane igre! Ovo posebno važi za igrače koji su na rang listi, jer oni ne dobijaju igre istim redosledom.
|
Supervizor 2010-11-04 |
MladenMitrovic napisa...
Ako mislis da se covek zove svajceneger ne treba ni da prizna. A uz to ja sam tu asocijaciju imao danas a ne 2.11. 2010.(mada sam odigrao svoju igru pre nego sto sam video ovaj komentar), ali ima dosta takmicara kojima tek treba da dodje ova asocijacija ( danas sutra nebitno), pa nek ti se zahvale sto si im rekao konacno resenje, dobice sigurno preko 40 poena. I posle kao nije moguce varanje za igrace na listi
...Namera uopšte nije bila omogućiti ovo što impliciraš u postu. Nigdje u svom postu nisam ni napisao svajceneger.Supervizor uostalom može pobrisati ovu temu. Moja je greška što nisam video mogućnost primedbe posle igre.Nigde nije rečeno da je to konačno rešenje to si sam rekao...a ni asocijacija sama po sebi nij bila teška.Na kraju mislim da ovde postoje merodavne osobe da konstatuju da je ova tema povreda pravila i da me sankcionišu ukoliko sam zaslužio.
|
Al Pashino 2010-11-04 |
Al Pashino napisa...
Nigdje u svom postu nisam ni napisao svajceneger.Supervizor uostalom može pobrisati ovu temu. Moja je greška što nisam video mogućnost primedbe posle igre.Nigde nije rečeno da je to konačno rešenje to si sam rekao...a ni asocijacija sama po sebi nij bila teška.Na kraju mislim da ovde postoje merodavne osobe da konstatuju da je ova tema povreda pravila i da me sankcionišu ukoliko sam zaslužio.
... neko je već video, neki igrači su već dobili poene. Najbolje će biti da ostane i tema i asocijacija, pa neka svi iskoriste i gotovo.
|
Supervizor 2010-11-04 |
Navrase, Kalimistu jedan! Jesi li ti poslao danasnju asocijaciju?
Kako rece: "Znam da je majka, ali ne mogu da se setim imena" ?
Ko god, da je hvala mu - 2 otvorena polja i 44 poena .
p.s. Ko razume - shvatice
|
Meda 2010-11-13 |
Supervizor napisa....
... neko je već video, neki igrači su već dobili poene. Najbolje će biti da ostane i tema i asocijacija, pa neka svi iskoriste i gotovo.
...Dobra ideja,sad cim otvorim polje a nemam ideju - odmah kucam konacno Svarceneger,jednom ce upaliti...
Meda napisa...
...Malo je rastegljiv pojam "danasnja asocijacija" ,ipak svakome drugacija sleduje...
|
NeparniValjak 2010-11-13 |
Meda napisa...
...ne, neko je ocigledno gledao moje epizode na YT, pa je slao tu asocijaciju. I ja sam na njoj uzeo 44 lepa poena.
|
Kalimist 2010-11-13 |