Igre Slagalice
Druge igre

problem

Molim za pomoc,sve super ucitava dok ne kliknem START bilo koje igre.Kad kliknem pojavi se igra ali vreme ne odbrojava i ne mogu nikako da igram.Obarao sam sistem ali opet nece.Pomozite ako znate sta je problem.Hvala

4 za
0 protiv
cakinyo
2011-01-21
???

Kakav ti je pristup internetu, koje brzine, ping...?

Mozda imas neki firewall ili ad-blocker koji ne dozvoljava da ti se ucita sadrzaj.

Da li si probao iz drugog browsera npr. Firefox, Opera, Chrome, IE...

 

P.S.

Dobro pitanje za supervizora, koje su minimalne a koje preporučene HW/SW/Net platforme za igru?

3 za
0 protiv
Fellow
2011-01-21
???

 

Fellow napisa...

P.S.

Dobro pitanje za supervizora, koje su minimalne a koje preporučene HW/SW/Net platforme za igru?

... Sve je testirano na Internet Exploreru 6, 7 i 8, Operi 10 i 11, Firefoxu 1, 2, 3, 3.5, 3.6, Mozilla SeaMonkey i Google Chrome 6, 7 i 8 na Windows XP i Linux platformi, preko kablovskog, ADSLa i MTS GPRS mobilnog Interneta. Probali smo i Safari na Apple iPod Touch-u preko wireless konekcije i lepo radi samo rezolucija nije prilagođena na se puno vremena izgubi na zumiranje ekrana.

Sam razvoj se pretežno radi na Firefoxu zbog ekstenzija koje ima, tako da je najbolje testirati na Firefoxu ako imate nekih problema sa igrom jer je to najviše (svakodnevno) istestirano. Inače, po statistikama, 48% posetioca koristi Google Chrome, tako da verujem da i tu ne bi trebalo da bude problema.

Sistem zahteva da su uključeni JavaScript i cookies. Sav sadržaj koji je vezan za same igre se preuzima sa drugog domena (tvslagalica.com) - ako koristite Firefox ekstenzije tipa RequestPolicy i slične moraju biti ispravno podešene ili isključene.

3 za
0 protiv
Supervizor
2011-01-21
???
 

Slagalica.tv je nezavisan sajt ljubitelja kviza

Copyright © 2009-2024