Igre Slagalice
Druge igre
@Supervizor
Upravo sam naišao na ovu vulgarnost u objašnjenju reči:
NATAKNO to je kad' te nataknem na kurac
Supervizor bi trebao da izbaci ovog prostaka sa sajta!
|
BODA TAJSON, DOŽIVOTNA 2011-03-13 |
BODA TAJSON, DOZIVOTNA napisa...
Upravo sam naišao na ovu vulgarnost u objašnjenju reči:
NATAKNO to je kad' te nataknem na kurac
Supervizor bi trebao da izbaci ovog prostaka sa sajta!
... slažem se.
Eh, da je samo jedan... nažalost bude u proseku 1-2 dnevno.
|
Supervizor 2011-03-13 |
Dvoumio sam se malopre da li da sastavim reč "raspakirati" jer se, za razliku od hrvatskog jezika, u srpskom jeziku češće kaže "raspakovati."
Sad počinjem malo i da žalim jer bi reč bila duža od kompjuterske. Da li bi mi je priznali?
|
sinisadelic 2011-03-10 |
sinisadelic napisa...
Dvoumio sam se malopre da li da sastavim reč "raspakirati" jer se, za razliku od hrvatskog jezika, u srpskom jeziku češće kaže "raspakovati."
Sad počinjem malo i da žalim jer bi reč bila duža od kompjuterske. Da li bi mi je priznali?
... bila bi priznata. Reč se nalazi u Pravopisnom rečniku Srpskog jezika, autor Milan Šipka. Da, baš onaj što se deli u TV emisiji.
|
Supervizor 2011-03-11 |
Аман, људи, не постоји ''хрватски'' језик.
|
Цане Вукић 2011-03-11 |
Ђура Чворовић napisa...
Аман, људи, не постоји ''хрватски'' језик.
Svidja mi se kako razmisljas.
|
Dakinsljam 2011-03-11 |
Danas sam u igri moj broj,uradio tacno zadati broj.U trenutku kada je trebalo da mi se obracunaju poeni,nestalo je konekcije.Kad sam se ponovo ulogovao,imao sam 0 poena.Interesantno je medjutim,da mi se na stranici nije pojavila opcija Prijavi problem sa igrom.Zato i pisem u ovom topiku.
|
mc80 2011-03-16 |
mc80 napisa...
Danas sam u igri moj broj,uradio tacno zadati broj.U trenutku kada je trebalo da mi se obracunaju poeni,nestalo je konekcije.Kad sam se ponovo ulogovao,imao sam 0 poena.Interesantno je medjutim,da mi se na stranici nije pojavila opcija Prijavi problem sa igrom.Zato i pisem u ovom topiku.
... Možete ostaviti primedbu tako što odaberete link za ostavljanje primedbe za neku drugu igru i onda prebacite padajući meni na Moj Broj
|
Supervizor 2011-03-16 |