Igre Slagalice
Druge igre
OGlasavanje rezultata
11.03 sam postigao 190 poena. To je inace moj rekord. Interesantno je da mi sve rezultate objavljujete na Facebook-u ali samo ovaj niste ... Zasto ???
|
Borojevic Dragoljub 2011-03-14 |
Borojevic Dragoljub napisa...
11.03 sam postigao 190 poena. To je inace moj rekord. Interesantno je da mi sve rezultate objavljujete na Facebook-u ali samo ovaj niste ... Zasto ???
... desi se ponekad da Facebookov server ne prihvati slanje. Facebook statistika kaže da oko 0.8% zahteva na prođe.
|
Supervizor 2011-03-14 |
ne objavljuju se rezultati na FB profilu, ako ste igru odigrali dan kasnije. valjda ima smisla ovo sto sam napisao.
|
zivko.curcic 2011-03-14 |
zivko.curcic napisa...
ne objavljuju se rezultati na FB profilu, ako ste igru odigrali dan kasnije. valjda ima smisla ovo sto sam napisao.
... Da, to sam zaboravio da napišem. Objavljuju se samo rezultati za tekući dan.
|
Supervizor 2011-03-14 |