Igre Slagalice
Druge igre
igra slagalica - pomozite mi
Ova igra mi ide najlošije od svih. Zamolio bi vas ako imate neki savet, strategiju pri traženju reči...
|
Miloš Bogdanović 2011-03-19 |
pa gde su odgovori? Piše pored naziva teme da imaju dva...
|
Miloš Bogdanović 2011-03-30 |
Oba su tvoji izgleda
|
Марко Екмеџић 2011-03-30 |
Uz malo vjezbe kroz stare igre dosta se napreduje. U sustini pogledajte malo strukturu slova i u zavisnosti od toga razmisljate dalje. Npr. ako u zadanim slovima imate slova T I onda mozete da trazite glagol ili S T V O, N O S T, i sl. onda rijeci koje zavrsavaju na ta slova. Tako u stvari dobijate na vremenu, mada izgled ponekad vara pa kad trazite glagol desi vam se da pogrijesite. Ukoliko za 20-sekundi (pa i manje) niste nasli nista onda mijenjajte koncepciju. Ljudi se uhvate za par slova i ne odustaju do kraja iako se nista ne moze naci. Eto, to je ono sto mi na prvu loptu pada na pamet.
|
Dvorska budala 2011-03-31 |
Miloš Bogdanović napisa...
Ova igra mi ide najlošije od svih. Zamolio bi vas ako imate neki savet, strategiju pri traženju reči...
... ja slova slažem u pravougaonik, naizmjenično suglasnik, pa samoglasnik (ili obratno). Poslije je lakše čitati po redu, dijagonali,... Kad se navikneš na taj sistem, sigurno ćeš postizati bolje rezultate. Npr:
Č I A L I K I R O D A N
Č I L A
A K I N
R O D I
Na papiru je preglednije.
|
Sens 2011-03-31 |
Често слова њ, ж, љ и ђ убаце због збуњивања. Нешто те вуче да реч саставиш баш са тим словима, па изгубиш време и саставиш мало.
|
Matorac 2011-03-31 |
Matorac napisa...
Често слова њ, ж, љ и ђ убаце због збуњивања. Нешто те вуче да реч саставиш баш са тим словима, па изгубиш време и саставиш мало.
...Sto opet ne mora da znaci, vrlo cesto ako ima slovo nj moze da se nadje rec koja se zavrsava na nje ili nja (mnozina)
|
Zare1054 2011-03-31 |