Igre Slagalice
Druge igre
asocijacija
Uz dužno poštovanje, ali odavno nisam odigrao besmisleniju asocijaciju nego danas. Pojmovi jastuk, vreme, udariti i obraz treba da me asociraju na Pečat! Verujem da 99% igrača danas nije rešilo asocijaciju... Poštovanje!
|
Milan Zečević 2011-07-27 |
A što obraz? Ajde, ovo ostalo je jasno. Inače nisam ni ja uspeo da je rešim.
|
baron-samedi 2011-07-27 |
baron-samedi napisa...
A što obraz? Ajde, ovo ostalo je jasno. Inače nisam ni ja uspeo da je rešim.
... četvrti pojam nije "obraz", nego "preduzeće".
|
Supervizor 2011-07-28 |
E...to je vec u domenu stanciranih krugova. Naime, ako preuzmete datoteku sve je savrseno jasno.
|
Dvorska budala 2011-07-28 |
upravo sam i ja imao tu asocijaciju, i mislim da nije primerena...
|
Nebojsa Petkovic 2011-08-11 |
sjajna asocijacija danas - cholic, dino dvornik, karleusa i bolesnik daju konacno manijak. a asocijacije za karleusu - insomnija, pevacica, plasticna operacija i jos neka nebuloza.
|
vopikus 2011-10-25 |
vopikus napisa...
sjajna asocijacija danas - cholic, dino dvornik, karleusa i bolesnik daju konacno manijak. a asocijacije za karleusu - insomnija, pevacica, plasticna operacija i jos neka nebuloza.
...Imao sam je prekjuce, nisam uzeo vise od petnaestak poena.
|
raborg 2011-10-25 |
raborg napisa...
vopikus napisa...
...Imao sam je prekjuce, nisam uzeo vise od petnaestak poena.
...ja sam otvorio 3 kolone, ali resenja nisam mogao da se setim, a i kako bih?!
|
Dejan Svjetlana Popović 2011-10-30 |
"Koliko sela ima u opštini Kikinda?" ...... Eh, nakon ovog pitanja u igri KO ZNA, ZNA (na koje, naravno, nisam znala odgovoriti) pitam se koliko igrača Slagalice, koji kao i ja nisu rođeni niti žive u Kikindi ili njenoj okolici, u Vojvodini, čak ni u Srbiji, znaju odgovor na ovo pitanje.
|
lunali 2011-11-18 |
Ja sam prvi put u ovoj igri imala NULA poena danas! A i pitanju jesu bila pomalo cudna...
|
Opettaja 2011-11-18 |
lunali napisa...
"Koliko sela ima u opštini Kikinda?" ...... Eh, nakon ovog pitanja u igri KO ZNA, ZNA (na koje, naravno, nisam znala odgovoriti) pitam se koliko igrača Slagalice, koji kao i ja nisu rođeni niti žive u Kikindi ili njenoj okolici, u Vojvodini, čak ni u Srbiji, znaju odgovor na ovo pitanje.
... ponuđeni odgovori su bili toliko različiti da onaj ko zna makar "odokativno" koliko je velika opština Kikinda može da pogodi. A veličina opština je već nešto što bi mogao da zna svako.
|
Supervizor 2011-11-19 |
Opettaja napisa...
Ja sam prvi put u ovoj igri imala NULA poena danas! A i pitanju jesu bila pomalo cudna...
... obratite pažnju na datum za koji igrate. Ako je recimo u pitanju 1. april, onda pitanja mogu da budu baš čudna.
|
Supervizor 2011-11-19 |
IMAO SAM JE SADA
|
Vladan Gačić 2011-11-23 |
Registruj se i pomozi svojoj državi u najboljoj onlajn socijalno-strateškoj igri svih vremena!
http://tinyurl.com/87db6kv
|
2011-12-05 |