Igre Slagalice
Druge igre
KORAK_ PO _KORAK_ UMESTO_ SPOJNICA
Sta mislite o novoj igri? Meni se, iskreno, ne dopada i smatram da su spojnice bile mnogo bolje!!!
|
Kravica 82 2011-09-23 |
Vratite spojnice!!!
|
Kravica 82 2011-09-23 |
Iskreno,meni je korak po korak mnogo interesantniji...spojnice su mi baš dosadne...Mada bih još više voleo berzu..
|
Šćepa 2011-09-23 |
ova igra ne podseća samo na asocijacije nego još više na staru igru (od pre desetak godina, čini mi se) koja se zvala budite detektiv samo što su tamo zagonetni pojam uvek bile ličnosti
|
tropot 2011-11-10 |
Игра је добра, али је јако тешко направити је коректно. Да ретко кад може после првог питања да се погоди, и да кораци стварно отварају постепено решење.
Као у оној давној игри, не сећам се више у ком квизу, када је требало погодити ко је на слици, а резолуција на првој је мала, готово непрепознатљива, па све боља и боља, и лик се постепено назире, па тако све до краја.
|
Matorac 2011-11-11 |
Registruj se i pomozi svojoj državi u najboljoj onlajn socijalno-strateškoj igri svih vremena!
http://tinyurl.com/87db6kv
|
2011-12-05 |
s
|
zoran.mikic 2012-01-27 |
ocu korak po korak
|
zoran.mikic 2012-01-27 |
hocu i ja...
|
Nikola Stjepanic 2012-02-05 |
Kravica 82 napisa...
Sta mislite o novoj igri? Meni se, iskreno, ne dopada i smatram da su spojnice bile mnogo bolje!!!
...mislim da je interesantnija igra-korak po korak-više malo vuče na asocijacije
|
Aleksa Nikolić 2012-06-01 |
Aleksa Nikolić napisa...
...više malo vuče na asocijacije
...Nije da "vuče", već je u suštini isto. Stoga (po mom mišljenju) predstavlja "dupliranje kapaciteta", i zbog raznolikosti suštine igara trebalo je ostaviti spojnice..
|
Čika Paja 2012-06-03 |