Igre Slagalice
Druge igre
problem sa moj broj igrom
Sta se desava sa ovom igrom vec neko vrijeme, stalno mi daje neispravan matematicki izraz, iako se broj otvorenih i zatvorenih zagrada slaže uvijek ?
|
kokolec 2011-12-20 |
kokolec napisa...
Sta se desava sa ovom igrom vec neko vrijeme, stalno mi daje neispravan matematicki izraz, iako se broj otvorenih i zatvorenih zagrada slaže uvijek ?
... koji browser je u pitanju?
|
Supervizor 2011-12-20 |
I meni se danima desava neki problem u igri MOJ BROJ. I kad resim tacno i kad resim netacno, samo mi napise NaN i to je sve. Uzasno me nervira i prestacu da igram Slagalicu zbog toga a i svim ljudima cu sugerisati da ucine isto. Ne bih voleo da me Admin. pita koji je server u pitanju i slicne stvari, hocu da znam o cemu se radi i da se to otkloni. Pozdrav svim igracima. Lazar Boskovic
|
Lazar Boskovic 2011-12-24 |
Pošto ima par igrača koji ovo prijavljuju, počeli smo da logujemo koji browser koriste kada ostavljaju primedbu. Izgleda da je u pitanju Safari.
Instaliraću Safari pa ću istražiti o čemu se radi, a u međuvremenu možete igrati sa drugim browserom, recimo Mozilla Firefox ili Google Chrome.
|
Supervizor 2011-12-25 |
Lazar Boskovic napisa...
Uzasno me nervira i prestacu da igram Slagalicu zbog toga a i svim ljudima cu sugerisati da ucine isto.
... Sugerisati drugima kojima sve radi da prestanu da igraju jer postoji problem sa Vašim sistemom?
Da, deluje vrlo logično i konstruktivno.
Nije mi jasno kako neko ne može da zna koji browser koristi. To je kao da ne znam koji auto vozim. Pa svaki put kada ga pokrenete piše na ikonici, a piše i gore u zaglavlju prozora.
|
Supervizor 2011-12-25 |
Supervizor napisa...
Pošto ima par igrača koji ovo prijavljuju, počeli smo da logujemo koji browser koriste kada ostavljaju primedbu. Izgleda da je u pitanju Safari.
Instaliraću Safari pa ću istražiti o čemu se radi, a u međuvremenu možete igrati sa drugim browserom, recimo Mozilla Firefox ili Google Chrome.
... probao najnoviji Safari, sve radi. Probao Google Chrome i Firefox, isto sve radi.
Jedino što mi pada na pamet je da imate instaliranu neku ekstenziju u browser koja ometa rad javascripta ili ubacuje neki HTML kod. U jednom slučaju sam video da je igrač negde pokupio neki spyware pa mu ovaj u HTML kod umeće reklamu za neki sajt.
|
Supervizor 2011-12-25 |