Igre Slagalice
Druge igre
Olimpijac
Jel igra neko sa ovog foruma igricu Olimpijac?
|
dejan86 2012-05-18 |
Odigrao sam ja jednu partiju, ali nemam Telenor broj, tako da nisam u igri za nagrade. Igrica je slična Konkviztadoru.
|
Paun93 2012-05-18 |
Paun93 napisa...
Odigrao sam ja jednu partiju, ali nemam Telenor broj, tako da nisam u igri za nagrade. Igrica je slična Konkviztadoru.
...Nisam ni ja imao Telenorov broj al sam ga uzeo samo zbog ovog kviza.
|
dejan86 2012-05-18 |
I šta je bilo u finalu, gde se uopšte održavalo, pretpostavljam da je u prostorijama Telenora?!
|
Terminator 2012-06-10 |
Ima ovde imena pobednika i slika sa polufinala i finala, ali i mene bi zanimale pojedinosti. Da li su bila nova pitanja?
https://www.facebook.com/Olimpijac
|
baron-samedi 2012-06-10 |
Bila su nova pitanja ( koja su bila nenormalno teska). Svih 36 takmicara u polufinalu su bili pribliznog znanja. Od 12 nosioca u polufinalu, dalje je proslo samo 5 ( od kojih su na kraju cetvorica osvojila glavnu nagradu ) i 7 ne nosioca. Pobednici su Aleksandar Đurić, Aleksandar Marjanović, Novak Maletin i Marko Ćitić. Sasvim zasluzeno su pobedili, mada i da je neko drugi dobio ne bi bilo ne zasluzeno. Inace, voljom zreba Omer Ekic i Jovan Cuk su trebali igrati u finalu jedan protiv drugog ali su obojica ispala u polufinalu tako da do tog okrsaja nije doslo.
|
dejan86 2012-06-11 |