Igre Slagalice
Druge igre


Prestanak praćenja poena

Od 2009, godine na sajtu ste mogli da registrujete nalog i igrate igre. Za svakog igrača su se vodili poeni, a do 2021. godine su postojale i rang liste. Baze podataka stare 15 godina su postale ogromne i stvaraju nam problem prilikom održavanja sajta. Sem toga, registrovanje naloga ima implikacije na privatnost, sa kojim nemamo resursa da se bavimo pošto je ovo besplatan sajt.

Iz ovih razloga smo odlučili da nećemo više voditi poene igrača. Takođe neće biti više ni registracije na sajtu, a postojeća baza podataka igrača će biti obrisana. Biče jedino zadržana arhiva stranica sa komentarima na naše objave, i stranice sa temama na forumu, čisto ako neko želi da vidi istoriju sajta. Na tim stranicama će biti prikazane sličice igrača i imena kakva su u ovom trenutku, bez linkova na profile pojedinačnih članova.

Moći ćete i dalje da uđete i igrate dnevnu igru svakog dana, ali se neće voditi osvojeni poeni. Sve igre će se igrati anonimno, jer se ne prate ni poeni ni rang liste.

Forum će biti arhiviran. Moći će da se čita, ali neće biti moguće postavljati nove teme, niti slati odgovore na postojeće.

Očekujemo da se ove promene puste u rad u sledećih nedelju dana. Hvala na razumevanju.

Postavljeno 05.06.2024.

 

Slagalica.tv je nezavisan sajt ljubitelja kviza

Copyright © 2009-2024