NajnovijeNajčitanijeNajviše porukaPostavi novu temu 

NOVAK ĐOKOVIĆ - fan club

NAPRED NOLE LEGENDO!

 

21 za
4 protiv
BODA TAJSON, DOŽIVOTNA
2011-05-06
???

30 pobeda za redom - to može samo NOLE!

13 za
6 protiv
BODA TAJSON, DOŽIVOTNA
2011-05-07
???

Ovaj što je glasao protiv mora da je Nadal.         :))

13 za
5 protiv
BODA TAJSON, DOŽIVOTNA
2011-05-07
???

A, evo i nešto o Noletu:

Ispisuje istoriju srpskog tenisa zlatnim slovima. Postavio je temelje nove, lepše budućnosti, kada je u pitanju beli sport na ovim prostorima. Već sa 16 leta nanizao je vrhunske rezultate zbog kojih mu mogu zavideti znatno stariji igrači od njega. Četiri godine nakon toga, opasno se približio ostvarenju životnog sna - već je postao treći teniser sveta: Novak Đoković!

- Nikad mi se neće izbrisati iz sećanja kada mi je četvorogodišnji dečak došao u kamp sa teniskom torbom uredno spakovanom za pravi profi trening. Pitala sam ga ko mu je spakovao torbu, on je odgovorio da je to sam učinio. Na pitanje šta želi da postane kad poraste, bez razmišljanja je rekao: "prvi reket sveta", istu onu rečenicu koju sam nekada davno čula i od Monike Seleš kada je bila devojčica - kaže legenda jugoslovenskog tenisa Jelena Genčić.

Bilo je to u teniskom kampu na Kopaoniku koji je vodila Jelena Genčić, a taj dečko bio je niko drugi do Novak Đoković.

Za Đokoviće može da se kaže da je porodica sportista. Srđan je još kao mali stao na skije u Zvečanu gde je živeo, a onda se uspešno takmičio dugi niz godina na belim stazama. Životna prekretnica nastala je 1984. kada je završio školu skijanja i zaposlio se kao instruktor u prestižnoj ''Geneksovoj'' školi na Kopaoniku. Tamo je, takođe kao instruktor skijanja, jedne zime stigla i lepa vitka Dijana, diplomirani DIF-ovac. Srđana i Dijanu su sve češće viđali zajedno na stazi. I ta zajednička ljubav prema planini i belim stazama ih je spojila. Zauvek!

Od trojice sinova prvi je na svet stigao Novak. Četiri godine mu je bilo kada je na Kopaoniku gde su živeli uhvatio reket u ruke. Trčkarao je sa reketom za starijima u letnjem teniskom kampu pokušavajući da prebaci lopticu preko mreže. Bilo je tako neko vreme. Imao je osam godina kada ga je ''snimilo'' oštro oko iskusne Jelene Genčić. Uvek uzdržana u izjavama, ovom prilikom nije mogla a da ne prokomentariše: ''Ovo je najveći talenat koji sam videla posle Monike Seleš.''

Jelena je počela da prati rad i brine o malom Noletu. A njemu je tenis baš išao od ruke. Što bi se reklo, bio je rođeni teniser.

- Teško je bilo, a teško je i sada - priznaje mama Dijana. - Novak se razvijao, trebalo ga je pratiti u svemu, a nije se imalo. Društvo, po pravilu, tek kasnije kada počnu da stižu priznanja i medalje seti se te dece. Možete da zamislite kako nam je bilo kada je Novak sa dvanaest i po godina prvi put otišao sam od kuće. Tri meseca je bio u Nemačkoj, u Minhenu u Teniskoj akademiji Nikole Pilića. Vodio je o njemu računa kao o svom detetu. Doduše, imalo je to i svoje dobre strane. Novak je počeo da se osamostaljuje rano, tako da mu kasnije duga odsustvovanja od kuće i nisu tako teško padala.

- Jelena je naš porodični trener - kroz smeh kaže Srđan. - Ona je stvorila Novaka. Mnogo joj duguje. Jelena mu je usadila jedan poseban odnos i prema sportu i prema životu. Tako radi i sa ovom dvojicom. Verujem da će i oni uspeti. Jer, Jelena nikada nije omanula u proceni.

Zlatnim stazama Novak je krenuo 2001. u svojoj 14-toj godini koju takmičarski završava kao trostruki prvak Evrope (singl, dubl, ekipno). Okitio se tada zlatom u San Remu sa selekcijom plavih, dok su na Svetskom šampionatu postali vicešampioni. Naredne sezone nastavio je da oduševljava sjajnim partijama i uzima lidersku poziciju starog kontinenta u konkurenciji do 16 godina, osvaja prestižne turnire "La Boul" i "La Poet" u Francuskoj koje su pre njega uzimale današnje velike svetske zvezde kao što su Hjuit, Grožan, Rodik. Slavio je i na prestižnom Princes Kupu u Majamiju, kao i na ITF turniru u Pančevu (do 18 godina) gde je srušio rivale starije i po tri godine od njega. Posle pet odigranih ITF turnira zauzeo je 40. mesto najboljih juniora sveta.

U sezoni 2003. nastavio je da impresionira velikim rezultatima i titulama. Počeo je sa finalom ITF turnira u Nirnbergu koje je predao zbog povrede. Usledila je nova zlatna medalja koju je za svoju zemlju izvojevao Đoković. U francuskom gradu Latneu sa drugovima iz reprezentacije pod vođstvom selektora Jovana Lilića stigao je do naziva najboljeg u Evropi do 16. Odigrao je šest mečeva i imao stopostotan učinak.

Našao se i na širem spisku Dejvis Kup selekcije SCG u mečevima protiv Obale Slonovače i Bugarske. Leto 2003. pamtiće po mnogo čemu, kako po zlatu iz Latnea, tako i po profi prvencu. Na fjučersu koji je organizovao TK "Crvena Zvezda" u prvom kolu savladao je četvrtog nosioca, uzeo prvi ATP poen i nastavio da ruši prepreke sve do titule.

- Maštao sam da prođem prvo kolo i uzmem prvi profi poen, a desilo se što nisam ni sanjao, titula. Pokazao sam u mojoj zemlji, gradu da profesionalni igrači nisu jači od mene i dokazao da mogu da igram u toj konkurenciji - kaže član tabora iz Humske.

Nije se tu zaustavio i već naredne nedelje po osvajanju "fjučersa" na sledećem koji je organizovao TK "Dril" dospeo do polufinala i imao osam uzastopnih pobeda. Ulaskom u svet profesionalaca preskočio je odmah pola liste najboljih tenisera sveta. Na poslednjem "fjučersu" broj 6 koji se igrao u SCG 2003. godine igrao je polufinale, a na putu do njega nadigrao je i 16 godina starijeg Francuza Salvesa, čoveka koji je devedesetih bio pet godina u prvih 100 na svetu. Pokupio je lovorike i na državnom prvenstvu u konkurenciji do 18, a zatim je došla i titula seniorskog ekipnog prvaka države sa "crno-belima". Upravo je Novak doneo trijumfalni poen za tim Partizana nad večitim rivalima sa Karaburme.

Nakon čelindžera u Beogradu, koji se igrao početkom februara 2005. godine donosi odluku da se u budućnosti posveti profesionalnim turnirima i putu ka vrhu liste profesionalnih tenisera.

Iste, 2005. godine u Melburnu, Parizu i Londonu na Grand Slem-ovima je prošao po tri kola kvalifikacija. Posle toga, u Njujorku je direktno dospeo u glavni turnir i igrao je treće kolo. Nakon toga bio je 80. na svetskoj rang listi. Na svom poslednjem turniru u 2005. godini u Parizu (Masters) dolazi do trećeg kola prethodno "unovčivši" prvu pobedu u karijeri nad Top 10 igračem ATP liste, Marijanom Puertom iz Argentine (9). To mu je omogućilo da sezonu završi na 78. mestu ATP liste.

Naredne, 2006. godine osvojio je svoj ATP prvenac u holandskom gradu Amersfortu, a odmah potom uzima titulu i u Mecu. To mu je omogućilo da postane najmlađi igrač u Top 20. Iste godine Đoković je odigrao i svoje prvo Grand Slam četvrtfinale, i to na Rolan Garosu. Sezonu je završio na sjajnom 16. mestu.

A, onda je došla sezona iz snova. Već prve nedelje 2007. godine Novak se popeo na šampionsko postolje na startu letnje australijske turneje u Adelajdu. Bila je to samo uvertira za neverovatno uspešnu sezonu koja je usledila. Najpre je došao do polufinala u Roterdamu, a onda je počela potpuna prekretnica i probijanje ka samom svetskom vrhu. Nakon poraza u finalu Indijen Velsa, Đoković je osvojio prvu titulu iz Masters serije na "petom Grand Slam"-u u Majamiju. Nekoliko nedelja kasnije srpski teniser stiže do najsjajnijeg odličja na turniru u Eštorilu. Usledeli su polufinale Rolan Garosa i Vimbldona, da bi sredinom avgusta na turniru u Montrealu, koji je osvojio, savladao prva tri tenisera sveta: Rodžera Federera, Rafaela Nadala i Endija Rodika. Na US Open-u stigao je do svog prvog Grand Slam finala, gde je poražen od Rodžera Federera. U nastavku sezone, Novak je Srbiji obezbedio istorijski plasman u Svetsku grupu Devis kupa, a zatim je osvojio i petu titulu u 2007. godini u Beču. Sredinom novembra sjajna sezona krunisana je prvim učešćem na Masters kupu u Šangaju, gde nije uspeo da se plasira u polufinale. I pored toga, Đoković je godinu završio na sigurnom trećem mestu! U 2008. Novak je osvojio prvi Grend Slem u karijeri - Australijen Open, a nakon toga još tri velika trofeja, na Masters turnirima u Indijen Velsu i Rimu, da bi krunu sezone stavio na Masters kupu u Šangaju.

Novak je 2009. godinu otvorio u Brizbejnu, gde je na startu takmičenja poražen od Ernesta Gulbisa. Niko nije mogao ni da sluti da će ovo biti najuspešnija sezona u karijeri našeg tenisera do sada. Novak je odigrao deset finala, a na pobedničko postolje popeo se u pet gradova: Dubai, Peking, Bazel, Pariz. Međutim, Novaku je sigurno najdraža titula u svom rodnom gradu, Beogradu, u kome je održan prvi srpski ATP turnir ikada u mesecu maju. Sinsinati, Rim, Monte Karlo, Majami (svi iz kategorije Masters 1000) i Hale izmakli su iz Đokovićevih ruku, ali su značajno doprineli da Novak i ovu godinu završi kao treći teniser na svetskoj rang listi i bude za korak bliži poziciji broj dva, koja je most do ostvarenja sna.

2010. godinu pamtićemo po četiri ogromna dostignuća. Prvog dana februara Novak se popeo na drugu poziciju ATP liste po prvi put u svojoj profesionalnoj karijeri. Potom je u poslednjoj nedelji istog meseca odbranio titulu u Dubaiju. U martu, zajedno sa svojim kolegama iz reprezentaciji Nole je doneo Srbiji četvrtfinale Dejvis kupa trijumfom nad SAD u Beogradu. Četiri meseca kasnije, ispisane su nove stranice zlatne ere srpskog tenisa. Srbija je rezultatom 4:1 savladala Hrvatsku u sred Splita i dovela polufinale Dejvis kupa u Beograd. Neposredno pred četvrtfinalni Dejvis kup okršaj u Splitu, Novak je igrao u polufinalu Vimbldona, gde je poražen od Čeha Tomaša Berdiha. U septembru je u Beogradu sa kolegama iz reprezentacije odneo veliku pobedu nad Češkom u okviru polufinala Dejvis kupa, a potom je u decembru ispisana nova istorija. Nole, Viktor, Janko i Nenad osvojili su Dejvis kup pobedom nad Francuskom u finalu u Beogradskoj Areni rezultatom 3:2, čime je Srbija po prvi put postala osvajač Svetskog Prvenstva u tenisu.

Svako ima svog idola, uzora ili je bar imao, pa tako i Novak Đoković. Njegov izbor je Amerikanac Pit Sampras ("Sviđa mi se kako servira i ponaša na terenu!"), jedan od najboljih igrača svih vremena, a u poslednje vreme i Andre Agasi. Govori srpski, engleski i nemački jezik. Omiljena podloga mu je tvrda. U slobodno vreme, koje je retko, Novak surfuje Internetom, gleda filmove, sluša muziku, kako kaže koja opušta, a nađe vremena i za poneki izlazak sa društvom i najboljim drugom Vukom. Voli domaću hranu, salate i negazirane sokove. Od sredine 2006. godine Noleta trenira Slovak Marjan Vajda, sa kojim je saradnja, ispostavilo se - pun pogodak!

Autor: Neda Miletić, Milan Marijanac

 

11 za
3 protiv
BODA TAJSON, DOŽIVOTNA
2011-05-07
???

Svestan sam da mora doći kraj Novakove serije pobeda, ali nisam želeo da se to dogodi večeras. Pogotovo ne na način koji je Novak igrao u prvom setu i do polovine drugog i ne od Belučija, igrača za kog nisam ni čuo do večeras. Na moju sreću, a nadam se i na sreću većine nas, Novak je uspeo da prelomi drugi set u svoju korist i na kraju dokusuri protivnika, koji je stvarno igrao izvanredan tenis večeras.
Ono što sledi sutra je nešto što je teniska publika samo poželeti mogla da vidi, dvoboj dva najbolja tenisera današnjice i nastavak jednog neverovatnog rivalstva, usudio bih se napisati i većeg, a nadam se i trajnijeg od rivalstva Federer-Nadal.
Ono što sutra sledi jeste i kraj jedne serije, nadamo se kraj Nadalove dominacije na šljaci. U svakom slučaju sutra tenis pobeđuje i prosto zavidim publici koja će na stadionu Manolo Santana imati prilike da odgleda još jedan meč za istoriju. Idemo Novače do nove titule.

10 za
1 protiv
zivko.curcic
2011-05-07
???

zivko.curcic napisa...

Svestan sam da mora doći kraj Novakove serije pobeda, ali nisam želeo da se to dogodi večeras. Pogotovo ne na način koji je Novak igrao u prvom setu i do polovine drugog i ne od Belučija, igrača za kog nisam ni čuo do večeras. Na moju sreću, a nadam se i na sreću većine nas, Novak je uspeo da prelomi drugi set u svoju korist i na kraju dokusuri protivnika, koji je stvarno igrao izvanredan tenis večeras.
Ono što sledi sutra je nešto što je teniska publika samo poželeti mogla da vidi, dvoboj dva najbolja tenisera današnjice i nastavak jednog neverovatnog rivalstva, usudio bih se napisati i većeg, a nadam se i trajnijeg od rivalstva Federer-Nadal.
Ono što sutra sledi jeste i kraj jedne serije, nadamo se kraj Nadalove dominacije na šljaci. U svakom slučaju sutra tenis pobeđuje i prosto zavidim publici koja će na stadionu Manolo Santana imati prilike da odgleda još jedan meč za istoriju. Idemo Novače do nove titule.

...Ohoho, gospodine zivko, ko se to nama vratio? cheeky

1 za
1 protiv
Dakinsljam
2011-05-07
???

Dakinsljam napisa...

zivko.curcic napisa...

Svestan sam da mora doći kraj Novakove serije pobeda, ali nisam želeo da se to dogodi večeras. Pogotovo ne na način koji je Novak igrao u prvom setu i do polovine drugog i ne od Belučija, igrača za kog nisam ni čuo do večeras. Na moju sreću, a nadam se i na sreću većine nas, Novak je uspeo da prelomi drugi set u svoju korist i na kraju dokusuri protivnika, koji je stvarno igrao izvanredan tenis večeras.
Ono što sledi sutra je nešto što je teniska publika samo poželeti mogla da vidi, dvoboj dva najbolja tenisera današnjice i nastavak jednog neverovatnog rivalstva, usudio bih se napisati i većeg, a nadam se i trajnijeg od rivalstva Federer-Nadal.
Ono što sutra sledi jeste i kraj jedne serije, nadamo se kraj Nadalove dominacije na šljaci. U svakom slučaju sutra tenis pobeđuje i prosto zavidim publici koja će na stadionu Manolo Santana imati prilike da odgleda još jedan meč za istoriju. Idemo Novače do nove titule.

...Ohoho, gospodine zivko, ko se to nama vratio? cheeky

...Samo ti zezaj. Po nekima smo ja i ti jedna osoba. :)

2 za
1 protiv
zivko.curcic
2011-05-08
???

Nole je večeras briljirao protiv Nadala. Bila je ovo njegova 32. uzastopna pobeda. BRAVO MAJSTORE!!! Mislim da je Nole danas potvrdio da igra najbolji tenis na planeti i da je pitanje samo vremena kada će postati i prvi na ATP listi, što svakako zaslužuje.

8 za
1 protiv
BODA TAJSON, DOŽIVOTNA
2011-05-08
???

Победити Надала, па још у Мадриду, па још на шљаци, равно је резултату од 9,8 на 100 метара. Свака част.

5 za
1 protiv
Matorac
2011-05-08
???

Odgledali smo još jedan neverovatan meč između trenutno dva najbolja tenisera na svetu. Na našu sreću Novak je u 10tom meču na šljaci došao do prve pobede nad Nadalom. Presudila je po meni kompletnost Novaka u odnosu na Rafu, odnosno jednako dobar backhand, kao i forhand. U svakom slučaju očekujem reprizu za sedam dana, a daj bože i u finalu Roland Garrosa i naravno smenu na mestu broj jedan.

Mislim da je već sada rivalstvo ove dvojice igrača veće od rivalstva Nadal-Federer. Trenutni skor je 16-10 za Nadala. Kako su krenuli mogli bi da odigraju jedno pedesetak mečeva do kraja karijere.

6 za
1 protiv
zivko.curcic
2011-05-08
???

Један коментар са сајта РТС-а:

Надал долази кући плачући. Мајка га пита: шта је сине? Зашто плачеш? Ниси ваљда опет играо тенис са Новаком????

12 za
1 protiv
Matorac
2011-05-08
???

Strašno kako smo dovitljiv narod. Šteta što ovako prolazimo. Jedina nam je uteha sport. Jaka nam uteha.

1 za
8 protiv
zivko.curcic
2011-05-08
???

Sta kaze Nadal dok ga Nole seta s jednog na drugi kraj terena?

-Vamos-tamos!

12 za
0 protiv
raborg
2011-05-08
???

Servira Nadal i pita Noleta:

-Sta je bilo

Nole mu odgovara

-Nista prema 40

8 za
0 protiv
MILAN 1997
2011-05-09
???

zivko.curcic napisa...

Dakinsljam napisa...

zivko.curcic napisa...

Svestan sam da mora doći kraj Novakove serije pobeda, ali nisam želeo da se to dogodi večeras. Pogotovo ne na način koji je Novak igrao u prvom setu i do polovine drugog i ne od Belučija, igrača za kog nisam ni čuo do večeras. Na moju sreću, a nadam se i na sreću većine nas, Novak je uspeo da prelomi drugi set u svoju korist i na kraju dokusuri protivnika, koji je stvarno igrao izvanredan tenis večeras.
Ono što sledi sutra je nešto što je teniska publika samo poželeti mogla da vidi, dvoboj dva najbolja tenisera današnjice i nastavak jednog neverovatnog rivalstva, usudio bih se napisati i većeg, a nadam se i trajnijeg od rivalstva Federer-Nadal.
Ono što sutra sledi jeste i kraj jedne serije, nadamo se kraj Nadalove dominacije na šljaci. U svakom slučaju sutra tenis pobeđuje i prosto zavidim publici koja će na stadionu Manolo Santana imati prilike da odgleda još jedan meč za istoriju. Idemo Novače do nove titule.

...Ohoho, gospodine zivko, ko se to nama vratio? cheeky

...Samo ti zezaj. Po nekima smo ja i ti jedna osoba. :)

... Moram da priznam da sam se i pokolebao da li smo zaista ista osoba, jer se u jednom trenutku makar cudra svadjao sa samim sobom, nista mi nije bilo jasno wink

4 za
0 protiv
Dakinsljam
2011-05-09
???

Nole gazi ka novoj tituli. Posle Sederlinga na redu je Marej, a nadamo se novom sukobu dvojice najboljih tenisera u kome će Nadal ponovo biti nemoćan pod najezdom fantastičnog i od početka sezone nepobedivog Novaka.

NAPRED NOLE - SRBIJA JE UZ TEBE

 

6 za
2 protiv
BODA TAJSON, DOŽIVOTNA
2011-05-14
???

Svaka cast majstore!!!

7 za
2 protiv
dell boy
2011-05-14
???

posle onog maratona sa Marijem juče, pitanje da li će moći Nole da se odmori dovoljno za Nadala. Biće zanimljivo finale danas.

1 za
3 protiv
Supervizor
2011-05-15
???

Supervizor napisa...

posle onog maratona sa Marijem juče, pitanje da li će moći Nole da se odmori dovoljno za Nadala. Biće zanimljivo finale danas.

...juče je pokazao da je veliki šampion i kako treba igrati kad je najvažnije i najteže, tako da, čak i ako izgubi sa 6:0, 6:0, čisto sumnjam da iko išta može da mu zameri.

7 za
1 protiv
Kalimist
2011-05-15
???

Kalimist napisa...

Supervizor napisa...

posle onog maratona sa Marijem juče, pitanje da li će moći Nole da se odmori dovoljno za Nadala. Biće zanimljivo finale danas.

...juče je pokazao da je veliki šampion i kako treba igrati kad je najvažnije i najteže, tako da, čak i ako izgubi sa 6:0, 6:0, čisto sumnjam da iko išta može da mu zameri.

...

Tako je! Mada mislim da je Nole otkrio kako treba igrati protiv Nadala i da ima velike šanse da ga pobedi po četvrti put ove godine. Svakako, biće to uzbudljiv meč dvojice majstora.belog sporta. Večeras imamo priliku da gledamo najbolji tenis na planeti - Borba između odlazećeg i dolazećeg kralja.

6 za
1 protiv
BODA TAJSON, DOŽIVOTNA
2011-05-15
???

Mi smo narod koji voli da izdize junake u nebo da bi posle mogli da ih bace u blato i gaze sa uzivanjem! Nadam se da se to nece desiti Novaku ali u Srbiji zavist najbolje uspeva.

2 za
8 protiv
muki
2011-05-15
???

http://www.youtube.com/watch?v=s6OzlU1uRew

NEMA REČI KOJIMA SE MOŽE OPISATI IGRA NOVAKA ĐOKOVIĆA U 2011. NOLE JE SVE VEĆ REKAO NA TERENU I PO SEDMI PUT DOKAZAO DA JE NAJBOLJI NA SVETU.

BRAVO NOLE!

2 za
0 protiv
BODA TAJSON, DOŽIVOTNA
2011-05-15
???

Meni ono malo bi čudno, oni svi odoše ( pošto su prethodno više ishvalili sami sebe, nego Noleta ) a Novaku niko da uruči pehar, nego čovjek morade sam da uzme ono što mu zasluženo pripada, zar nije neki red da organizator ili ko već, svečano pobjedniku preda pehar.Bilo kako bilo, još jedna veličanstvena pobjeda Noleata nezaustavljivog, bravo ŠAMPIONE, ravnog ti nema.
 

2 za
3 protiv
MaLin
2011-05-15
???

muki napisa...

Mi smo narod koji voli da izdize junake u nebo da bi posle mogli da ih bace u blato i gaze sa uzivanjem! Nadam se da se to nece desiti Novaku ali u Srbiji zavist najbolje uspeva.

...

nonononono

6 za
1 protiv
BODA TAJSON, DOŽIVOTNA
2011-05-15
???

Zasto Nadal stalno gubi?

-Trebaju mu tanjiri za nov restoran!!!!!!!laugh

15 za
0 protiv
MILAN 1997
2011-05-15
???

NEZAUSTAVLJIVI NOVAK ĐOKOVIĆ HRABRO JURI KA PRVOM MESTU NA ATP LISTI.

AJDE NOLE, POKAŽI IM KO JE NAJBOLJI!

4 za
2 protiv
BODA TAJSON, DOŽIVOTNA
2011-05-23
???

Jedina prednost igraca koji za protivnika dobiju Novaka Djokovica je to sto mogu da posmatraju mec sa najboljeg mesta !!!!

6 za
2 protiv
Gale Djordjevic
2011-05-27
???

Svađaju se Nadal i Federer ko je bolji i kaže Federer:

- Ja sam bolji.

Nadal mu odgovara :

- Ma šuti molim te.  Ja sam za tebe Đoković.

3 za
6 protiv
Milica Todorovic
2011-06-03
???

Veceras smo videli da nista ne traje vecno, pa ni Novakov niz pobeda, ali ne mozemo od njega ocekivati da stalno pobedjuje, kao ni od jednog sportiste. Meni je licno malo zao zbog rekorda Mekenroa koji je Novaku izmakao za jednu pobedu, ali uopste ne sumnjam u Noleta i sigurann sam da ce on nastaviti ovu za njega fantasticnu sezonu u istom stilu. Novak ce biti prvi na ATP listi, to je potpuno uzvesno, a da li ce se to dogoditi sutra(ako Federer trijumfuje nad Nadalom) ili na nekom predstojacem turniru, to je najmanje bitno. Novak Djokovic je postao i ostace ponos i dika Srbije. 

10 za
2 protiv
BODA TAJSON, DOŽIVOTNA
2011-06-03
???

 

BODA TAJSON, DOZIVOTNA napisa...

Novak ce biti prvi na ATP listi,

... Daj Bože :))

3 za
2 protiv
.
2011-06-04
???

 JOS MALO DO PRVOG MESTA I FINALA VIMBLDONA
 

3 za
2 protiv
MILAN 1997
2011-07-01
???

MILAN 1997 napisa...

 JOS MALO DO PRVOG MESTA I FINALA VIMBLDONA
 

...NOLE JE PRVI!!!

8 za
1 protiv
Milica Todorovic
2011-07-01
???

NAJBOLJI !!!

8 za
1 protiv
Marvin
2011-07-01
???

NOVAK JE OSVOJIO VIMBLDON!!!!!!!!!!!!!!!!!

7 za
1 protiv
MILAN 1997
2011-07-03
???

Šta peva Nadal poziciji br.1 na ATP listi:

"Uzalud behu sve nade moje,

Uzalud se nadah da ces ostati.

Al' sad tek vidim da zbilja ideš,

I da se moram s'tobom rastati."

5 za
5 protiv
MILAN 1997
2011-07-03
???

NEKA PLACE KOME SMETAAAAAAA

DJOKOVIC JE PRVAK SVETAAAAAA

Pesma za sutrasnji docek !!!!!!!!

8 za
3 protiv
Gale Djordjevic
2011-07-03
???

Nadal ima 10 grend slemova i 10 titula u dublu, a uz to ima i zlato sa OI u Pekingu. To Djokovic nikada nece dostici

2 za
10 protiv
Jebi se supervizore sto si mi onemogucio da pisem
2011-07-07
???

Prevarant sa vise profila napisa...

Nadal ima 10 grend slemova i 10 titula u dublu, a uz to ima i zlato sa OI u Pekingu. To Djokovic nikada nece dostici

...A ti nikad neces dostici nivo od 10 godina........

6 za
2 protiv
Gale Djordjevic
2011-07-07
???

Ja ne znam koji je tvoj problem. Ja sam jako srecan zbog Novakovog uspeha samo sam izneo misljenje da ne verujem da ce dostici Nadalove uspehe.

Prema tvojoj slici bih rekao da si negde u 4. deceniji zivota, ali tvoj komentar je na nivou 1. polovine 2. decenije zivota...ili si mozda stavio tatinu slikusmiley

2 za
5 protiv
Jebi se supervizore sto si mi onemogucio da pisem
2011-07-07
???

Prevarant sa vise profila napisa...

Ja ne znam koji je tvoj problem. Ja sam jako srecan zbog Novakovog uspeha samo sam izneo misljenje da ne verujem da ce dostici Nadalove uspehe.

Prema tvojoj slici bih rekao da si negde u 4. deceniji zivota, ali tvoj komentar je na nivou 1. polovine 2. decenije zivota...ili si mozda stavio tatinu slikusmiley

...Odrasti .....to nista ne boli !!!

4 za
2 protiv
Gale Djordjevic
2011-07-07
???

Profesor atomskog tenisa.Alal vera majstore!
 

6 za
1 protiv
dell boy
2011-09-13
???

Pošalji odgovor

Samo prijavljeni korisnici sa 5000 ili više poena mogu da glasaju i da ostavljaju poruke.

 

Stranica kreirana za 0.0167 sec.

Copyright © 2024