Registracija

Registrujte novi nalog.

Ako ste već ranije registrovali nalog, ulogujte se.

Ukoliko ste ranije otvorili nalog preko Facebook-a ili Twittera prijavite se ovde. Otvaranje novih naloga na ovaj način nije više moguće.

Isprobaj igre bez prijavljivanja

Mozete anonimno probati sve igre, ali Vam se neće uračunati poeni. Izaberite linkove na vrhu stranice da igrate igre.Skočko

Skočko je igra sa znakovima. Računar nasumično izabere kominaciju od četiri znaka koju treba pogoditi. Znakovi se biraju iz skupa od 6 znakova, a određeni znak se može pojavljivati i više puta. Imate 7 pokušaja da pogodite kombinaciju, a nakon svakog pokušaja računar prikazuje koliko znakova ste pogodili i koliko od tih znakova je na pravoj poziciji. Za uspešno pronalaženje kombinacije iz 6 ili manje pokušaja dobijate 30 poena. Za pronalaženje kombinacije iz 7 pokušaja dobijate 20 poena.

Preostalo vreme:

120

Legenda


Znak na
pravom mestu


Znak na
pogrešnom mestu

Kako se igra?

Levim tasterom miša vršite odabir znaka za svako polje tako što kliknete na odgovarajući mali znak u svakom polju. U slučaju da ste izabrali loš znak, kliknite na njega pa će se ponovo pojaviti mogućnost odabira.

Kada ste odbrali sva 4 znaka u kombinaciji, kliknite na opciju OK. Računar će tada ispisati koliko znakova ste pogodili. Za znakove koji su na pravom mestu će se pojaviti crvena, a one koji su na pogrešnom siva kuglica.

Vreme je ograničeno na 120 sekundi, a odbrojavanje počinje kada kliknete na dugme START. U slučaju da vreme istekne, dobijate nula poena.

 

Stranica kreirana za 0.0111 sec.

Copyright © 2024