Kategorije
_ 100 14 1na1 a AJmo akcenat apel arg asocijacija_je_besmislena asocijacije Asocijacije_sastavljaju_debili bajka biserne Brisanje_naloga Čestitke druge_igre dvoboj facebook filmovi forum Fudbal gerS GLASANJE godina gramatika Greske grs gta heroji Hrvanje humka HUMOR i IDEJA Igra igraj igre igre_od_2010 In_memoriam katastrofa knjiga ko ko_je_nasao_rec_od_12_slova_ ko_zna_zna komedija konkurs košarka kviz Kvizovi KZZ ljepa matematika mejl mestimicno mogli_biste_da_napravite_da_se moj_broj moja_rang_lista more munza muzika naocarka Ne_pismenost nepoznate nepriznata_rec nepriznate_reči Netačan Novembar numerisanje odgovor partizan pitanja_i_diskusije pitanje Pogresan politika Pomoc_ pozno Pravopis_strane_reci_itd_ predhodnih predlog predlozi Primedba PRIMEDBE primedbe_i_predlozi rang_lista ratovi RE reci recnik rtga RTS skočko slagalica slagalica_emisija slagalica_fb slaganje_slova slike SmešnaPitanja smesno SNEG spojncai spojnice sport Stare strasno stripovi Svi tenis test Trojanac uplati vicevi video vreme vulnerasti_cor_meum wr zabava zamerka zasto_da_ne zavere znaMožete otvarati potpuno nove kategorije započinjanjem novog razgovora na tu temu.
NajnovijeNajčitanijeNajviše porukaPostavi novu temu
asocijacija
Uz dužno poštovanje, ali odavno nisam odigrao besmisleniju asocijaciju nego danas. Pojmovi jastuk, vreme, udariti i obraz treba da me asociraju na Pečat! Verujem da 99% igrača danas nije rešilo asocijaciju... Poštovanje!
|
Milan Zečević 2011-07-27 |
|
A što obraz? Ajde, ovo ostalo je jasno. Inače nisam ni ja uspeo da je rešim.
|
baron-samedi 2011-07-27 |
|
baron-samedi napisa...
A što obraz? Ajde, ovo ostalo je jasno. Inače nisam ni ja uspeo da je rešim.
... četvrti pojam nije "obraz", nego "preduzeće".
|
Supervizor 2011-07-28 |
|
E...to je vec u domenu stanciranih krugova. Naime, ako preuzmete datoteku sve je savrseno jasno.
|
Dvorska budala 2011-07-28 |
|
upravo sam i ja imao tu asocijaciju, i mislim da nije primerena...
|
Nebojsa Petkovic 2011-08-11 |
|
sjajna asocijacija danas - cholic, dino dvornik, karleusa i bolesnik daju konacno manijak. a asocijacije za karleusu - insomnija, pevacica, plasticna operacija i jos neka nebuloza.
|
vopikus 2011-10-25 |
|
vopikus napisa...
sjajna asocijacija danas - cholic, dino dvornik, karleusa i bolesnik daju konacno manijak. a asocijacije za karleusu - insomnija, pevacica, plasticna operacija i jos neka nebuloza.
...Imao sam je prekjuce, nisam uzeo vise od petnaestak poena.
|
raborg 2011-10-25 |
|
raborg napisa...
vopikus napisa...
...Imao sam je prekjuce, nisam uzeo vise od petnaestak poena.
...ja sam otvorio 3 kolone, ali resenja nisam mogao da se setim, a i kako bih?!
|
Dejan Svjetlana Popović 2011-10-30 |
|
"Koliko sela ima u opštini Kikinda?" ...... Eh, nakon ovog pitanja u igri KO ZNA, ZNA (na koje, naravno, nisam znala odgovoriti) pitam se koliko igrača Slagalice, koji kao i ja nisu rođeni niti žive u Kikindi ili njenoj okolici, u Vojvodini, čak ni u Srbiji, znaju odgovor na ovo pitanje.
|
lunali 2011-11-18 |
|
Ja sam prvi put u ovoj igri imala NULA poena danas! A i pitanju jesu bila pomalo cudna...
|
Opettaja 2011-11-18 |
|
lunali napisa...
"Koliko sela ima u opštini Kikinda?" ...... Eh, nakon ovog pitanja u igri KO ZNA, ZNA (na koje, naravno, nisam znala odgovoriti) pitam se koliko igrača Slagalice, koji kao i ja nisu rođeni niti žive u Kikindi ili njenoj okolici, u Vojvodini, čak ni u Srbiji, znaju odgovor na ovo pitanje.
... ponuđeni odgovori su bili toliko različiti da onaj ko zna makar "odokativno" koliko je velika opština Kikinda može da pogodi. A veličina opština je već nešto što bi mogao da zna svako.
|
Supervizor 2011-11-19 |
|
Opettaja napisa...
Ja sam prvi put u ovoj igri imala NULA poena danas! A i pitanju jesu bila pomalo cudna...
... obratite pažnju na datum za koji igrate. Ako je recimo u pitanju 1. april, onda pitanja mogu da budu baš čudna.
|
Supervizor 2011-11-19 |
|
IMAO SAM JE SADA
|
Vladan Gačić 2011-11-23 |
|
Pošalji odgovor
Samo prijavljeni korisnici sa 5000 ili više poena mogu da glasaju i da ostavljaju poruke.