Kategorije
_ 100 14 1na1 a AJmo akcenat apel arg asocijacija_je_besmislena asocijacije Asocijacije_sastavljaju_debili bajka biserne Brisanje_naloga Čestitke druge_igre dvoboj facebook filmovi forum Fudbal gerS GLASANJE godina gramatika Greske grs gta heroji Hrvanje humka HUMOR i IDEJA Igra igraj igre igre_od_2010 In_memoriam katastrofa knjiga ko ko_je_nasao_rec_od_12_slova_ ko_zna_zna komedija konkurs košarka kviz Kvizovi KZZ ljepa matematika mejl mestimicno mogli_biste_da_napravite_da_se moj_broj moja_rang_lista more munza muzika naocarka Ne_pismenost nepoznate nepriznata_rec nepriznate_reči Netačan Novembar numerisanje odgovor partizan pitanja_i_diskusije pitanje Pogresan politika Pomoc_ pozno Pravopis_strane_reci_itd_ predhodnih predlog predlozi Primedba PRIMEDBE primedbe_i_predlozi rang_lista ratovi RE reci recnik rtga RTS skočko slagalica slagalica_emisija slagalica_fb slaganje_slova slike SmešnaPitanja smesno SNEG spojncai spojnice sport Stare strasno stripovi Svi tenis test Trojanac uplati vicevi video vreme vulnerasti_cor_meum wr zabava zamerka zasto_da_ne zavere znaMožete otvarati potpuno nove kategorije započinjanjem novog razgovora na tu temu.
NajnovijeNajčitanijeNajviše porukaPostavi novu temu
Moj broj ili crni utorak
Od ranog jutra me tera maler. Prvo jedan neprijatni poslovni razgovor preko telefona , zatim još neprijatnija rasprava sa kasirkom u prodavnici izbacila me je iz ravnoteže
... Tako uzrujan i nekoncentrisan seo sam za komp i krenuo da "rešavam" Slagalicu, sve je išlo dobro do igre Moj broj, bukvalno za tri sekunde sam izračunao kako da dođem do tačnog broja i odmah počeo da upisujem : 50 x 4 + 7 x 6 = 242 Kada se pojavio mali zeleni pravougaonik sa rezultatom pobesneo sam
,moja formula je bila pogrešna : 50 x 4 + 7 + 6 = 213 Više me je razljutila ova greška u igri Moj broj nego svi realni životni problemi zajedno. Možda sam za "posmatranje"
. Svejedno, braćo i sestre igrači nemojte igrati Slagalicu ako ste zbog nekoga ili nečega ljuti i neraspoloženi .
|
Jovan Jagnjević 2013-03-05 |
|
Pošalji odgovor
Samo prijavljeni korisnici sa 5000 ili više poena mogu da glasaju i da ostavljaju poruke.